Priser

_AG16498

Vet du vad du behöver hjälp med?

Maila och berätta vad du vill ha fotograferat eller ring mig, så återkommer jag med en offert. (magnus@fotografmagnus.com)

Hur tänker jag när det gäller prissättning?

Det är svårt att sätta priser som täcker in alla olika former av fotojobb men jag förstår att du som kund vill ha en uppfattning om vilken prisnivå jag ligger på.

Priserna är inklusive moms och är satta för att täcka mitt arbete och kompetens, min fotoutrustning, datorutrustning och programvara, resor, efterarbete, kundkontakt, marknadsföring, försäkringar, bokföring och inte minst skatt och sociala avgifter.

Vid redaktionellt arbete, grafisk produktion eller uppdragsfotografering för företag/kommun/organisationer utgår jag från 890 kr/h med minst två timmars grunddebitering. Beroende på förutsättningar och omfattning kan detta pris sedan diskuteras.

Vid porträttfotografering/familjefoto/barnfoto i Halmstadtrakten utgår jag ifrån ett grundpaket som innefattar min transport, ca en timmes fotografering, efterbehandling och leverans av bilder i högupplöst JPG-format och i webbformat. Räkna med ungefär 1500 kr för en familjefotografering. Beroende på tid, plats, omfattning och ytterligare tjänster såsom papperskopior, förstoringar, inramning etc, så kommer vi överens om priset. Gällande bröllopsfoto hänvisar jag till den sektionen på förstasidan. Mitt grundpaket för bröllop ligger på 8995kr (2017)

I mitt bildarkiv finns också en stor mängd bilder av abstrakt karaktär, arkitektur och detaljer, förutom klassiska naturbilder. Kontakta mig gärna om du söker en bild för redaktionellt material så kollar jag i mitt arkiv och återkommer med förslag. Vid försäljning av arkivbilder utgår jag ifrån Bildleverantörernas förenings prislista.

Självklart utför jag uppdragsfotografering.

Magnus Persson
070-6246634
magnus@fotografmagnus.com
Porträtt, reportage, bröllop, barnfoto
Mediekonsultation och layout
Innehar F-skattesedel
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: