KONTAKT

Hej och välkommen!

070-6246634

  • Porträtt, reportage, bröllop, barnfoto, uppdragsfoto
  • Mediekonsultation, text och layout
  • Innehar F-skattesedel

Om mig

Till vardags arbetar jag som foto- och medielärare på gymnasieskolan LBS i Halmstad men sedan våren 2010 driver jag också enskild firma med inriktning mot foto, grafisk produktion och mediekonsultation. Min bakgrund är högskolestudier i medie- och kommunikationsvetenskap, pedagogik och engelska. Jag har genom åren utvecklat en bred kompetens inom olika fotografiska inriktningar och bland annat gått en workshop med bröllopsfotografen Christopher Becker.

Huvudsaklig verksamhet

På senare år har jag inriktat mig mot bröllop, jaktfoto, småföretagsfoto och viss grafisk produktion. Jag har sedan början av 2000-talet samarbetat med en Halmstadbaserad webbyrå (www.nanoweb.se) och för deras räkning fotograferat i Halmstadtrakten. Företagsfotograferingen har gett erfarenhet inom många olika fotografiska inriktningar.

Genrer som intresserar mig privat är gatufoto och resefoto. Jag har därför byggt upp ett arkiv med tusentals bilder från storstäder som kan vara attraktiva för tidningar och resesajter eller grafisk produktion. Texter kan också skrivas på beställning.

Utrustning

Jag arbetar med professionella småbildskameror (fullformat) och ljusstark optik av hög kvalitet. Min digitala arbetsmiljö är färgkalibrerad och jag har all professionell programvara som krävs för avancerad bildhantering.

Min bildstil är rakt på sak, ärlig och rätt så dokumentär. Hellre ett bra ögonblick än en ”bildbyråbild”.  Jag använder gärna naturligt ljus så långt det är möjligt. Jag har både enklare studio i hemmet och tillgång till proffsstudio och kan lösa produktfotografering. Jag har ljudinspelningsutrustning och ett kontaktnät med både skribenter och fotografer som jag kan rekommendera om jag inte verkar vara den du söker.

På denna sida kan du både följa mitt löpande arbete i bloggform men också blicka tillbaka på tidigare arbeten genom att söka i arkivet.

Tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer eller söker portfoliobilder inom en speciell kategori.

Med vänlig hälsning, Magnus Persson

070-6246634

  • Porträtt, reportage, bröllop, barnfoto, uppdragsfoto
  • Mediekonsultation, text och layout
  • Innehar F-skattesedel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: