2012 och jag lever fortfarande

Nu är 2012 igång och jag har gjort mina första jobb, även om de inte varit så märkvärdiga direkt. Bröllopsbokningarna börjar också dyka upp och håller trenden i sig från förra året så kommer det att bli en fulltecknad sommar.

Förra veckan skickade jag ut en förfrågan till gamla kunder om att skriva en recension på Google. (Min sida på Google places hittar man här). Några har redan varit inne och skrivit recensioner men jag fick dock ett svar via mail från Stefan Holmström som värmde extra:

”Du är en mycket duktig fotograf med stor färg och ljuskänsla, mycket fina tankar / idéer om det uppdrag du har åt kunden, du levererar snabbt på ett mycket proffsigt sätt och ofta med mer än ett förslag på hur bilden kan se ut. Jag har alltid varit väldigt nöjd med de bilder du levererat till mig. Jag önskar dig all lycka med fotograferingen i framtiden. Du kan också förvänta dig bra referenser från mig. Gastronomisk hälsning från Stefan Holmström.” Stefan är en fantastisk inspirerande person och hans hemsida fick en uppfräschning med mitt foto i höstas: www.stefanholmstrom.com

Jag har också börjat pyssla med en e-bok genom Apples nya tjänst, iBooks Author. En dröm är att producera en lärobok för gymnasienivå med eget foto. Vi får väl se hur det går med den saken men de första spadtagen är i alla fall tagna.

Annars hoppas jag få tillbaka lite fotoinspiration. Senhösten och vintern har kameran dammat till sig ordentligt och det känns inte roligt när det varken finns inspiration, tid eller ljus. Som vanligt börjar jag blicka fram emot en fotoresa och denna gång ligger den lite längre fram. I april blir det Berlin, vilket ska bli riktigt kul.

En tanke på “2012 och jag lever fortfarande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s