Den 34:e hösten

Nu är hösten här på riktigt och en kavalkad av rött, gult, brunt och grönt skapar ett otroligt vackert landskap. Kombinera detta med lite eftermiddagsljus så är lyckan fullständig och natursnusket ett faktum.

På fotofronten så ligger jag lite lagom lågt just nu. Det är fullt upp på vanliga jobbet som foto- och medielärare, samtidigt som jag försöker harva igenom en högskolekurs, komma i ordning i huset inför vintern och sköta de fotojobb jag redan har. Två småbarn kräver också sin tid så det är bara att vika helgerna åt familjelivet och att umgås med vänner.

Idag träffade jag Betina och Henric vars bröllop jag fotograferade förra månaden. Det ska bli bröllopsbok, förstoringar och tackkort, så där har jag lite att pyssla med. Förutom detta har jag gjort ett litet jobb åt ett tryckeri i Halmstad och där blir det nog mer att göra framöver.

Till våren har jag planer på att utöka verksamheten med fotokurser här i Kvibille om intresset finns. Det skulle vara riktigt kul om det gick att göra verklighet av de planerna med lite teori, praktik, god mat och inspiration av nya fotografer. Konstigt nog har jag inte reflekterat över att jag har en fördel gentemot många andra fotografer eftersom jag också undervisat i åratal. Till mitt försvar var väl lite av poängen med att starta eget att inte göra det jag gör på mitt ordinarie jobb…

Slutligen så har jag två bilder publicerade i det aktuella numret av Kulturimperiet vilket är roligt. Det är så mycket mer jag hade velat göra mot tidningar men som bekant har dygnet bara 24 timmar och ska man hinna med både allt nödvändigt plus Facebook och Wordfeud så blir annat lidande.. 😉 Jag får väl helt enkelt spara lite roligt till senare också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s