Nytt projekt: Sturup Airport Hotel

I helgen var det Sturup Airport Hotel och ett foto- och konsultjobb som gällde. Det är stora planer på gång i flygplatsens närområde och om det vill sig kommer jag att vara med på en hörna med foto- och hemsideinnehåll hos två företag.

Jag och familjen fick i alla fall ett mycket trevligt mottagande av VD Jonas Svensson och hotellpersonalen och efter ett morgonmöte på lördagen spenderade jag större delen av dagen med att fotografera, studera omgivningen, prata med personalen och studera den nya hemsida som är under utveckling.

Det är inte helt lätt att fotografera inredning tycker jag. Ljussättningen är svårast och sedan kommer utmaningen att använda så vid vinkel som möjligt utan att det ser löjligt ut. Jag höll det hela enkelt denna gång och använde bara naturligt ljus. Jag ska återvända till våren/sommaren för andra bilder och då får jag överväga om jag ska satsa på att ta med blixtar och göra mer avancerade ljussättningar.

Förutom fotograferingen så har jag också fått större insikt i hotellbranschen och vilka kundsegment som ett flygplatshotell lockar. Detta ska nu användas för att ge input till den nya hemsidan som utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s