Uppladdning

I morgon är det dags för bröllopsfoto igen. Jag ska ner till Tomelilla i Skåne så det blir ett antal timmar på tåget också. Idag var jag därför inom Batteriexperten i Halmstad och köpte ett extrabatteri till min 5D så att jag har totalt tre under morgondagen. Att stå utan batteri är väl bland de mer pinsamma sakerna som kan hända annars… En av grundarna till Batteriexperten är förresten Joakim, en gammal kollega från min tid på OnOff, så det var roligt att träffa honom och höra att det går bra för dem.

Dagen ägnas annars åt pyssel hemma, lek med sonen och förberedelser av alla grejor som ska med i morgon. Jag spammade också ut ett meddelande om Fotograf Magnus Persson på Facebook igår så nu är det över 100 följare på Facebook, vilket är roligt!

Under veckan fick jag också en barnfotobokning samt har skaffat bil igen så att jag är mer flexibel för nya uppdrag. Tyvärr fick jag också avbokning av en bröllopsplåtning nästa vår men det får man räkna med ibland. Det går inte att matcha kompisen med nya systemkameran prismässigt… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s